Verzenden & retourneren

Verzendinformatie

Passepartoutexpert.nl bezorgt je bestelling in geheel Nederland en België! Eventueel kun je ook de bestelling na productie afhalen in Geleen. Je bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of door een bezorgdienst (PostNL, DHL, DPD). De verzendkosten bedragen zoals op de site is weergegeven.


Wanneer je bestelling onze productielocatie verlaat dan ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code. Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering.

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 1-2 werkdagen binnen Nederland na ontvangst van je betaling. Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Kleurverschillen

De gebruikte foto’s op onze website zijn verstrekt door de fabricant van de producten. Hoewel deze foto’s onder professionele omstandigheden zijn gemaakt, kunnen er toch kleurverschillen optreden door:

  • schermkwaliteit van het device waarvan u bestelt
  • scherm kalibratie. De meeste schermen zijn niet of onvoldoende gekalibreerd waardoor elk scherm een kleur anders kan weergeven. Derhalve verkopen wij ook alleen wissellijsten en passe-partouts in standaard kleuren.
  • reflectie. Een scherm geeft licht terwijl een product licht reflecteert. Hierdoor kan de kleurbeleving op een scherm anders zijn dan dat van het product zelf


Retourzendingen


De lijsten die je besteld worden altijd speciaal voor jou geproduceerd, passe-partouts,wissellijsten en lijsten laten zich nou eenmaal moeilijk meerdere malen transporteren en goed opslaan als voorraad. Een lijst blijft lang mooi als deze gebruikt wordt zoals deze gebruikt dient te worden, hangend aan de muur of eventueel staand met een daarvoor gemaakte staander. Meerdere malen transport en liggend of staand opslaan op een rand wordt de kwaliteit snel minder. Hierdoor is alleen een herroepingsrecht van toepassing wanneer het om fotolijsten uit het fotolijsten aanbod gaat t/m een maatvoering van 15 x 20 cm. Bij twijfel over kleuren en materialen zou het een afweging kunnen zijn eerst een klein formaat te bestellen dat wel retour kan. 

Beschadiging bij transport

Niets is zo vervelend wanneer het bestelde product beschadigd wordt geleverd. Lijstproducten zijn kwetsbare producten en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Onze transporteurs is van deze kwetsbaarheid op de hoogte en behandelen onze en jouw pakketten dan ook met de bijbehorende zorg. Mocht het echter onverhoopt toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op. Bij een gebroken glasplaat zullen we er voor zorgen dat er een nieuwe plaat wordt toegezonden zodat je daarmee het gebroken glas kunt vervangen.

Het gebeurt zelden maar we willen je in ieder geval laten weten dat dit geen zorg voor jou hoeft te zijn en dat wij dit altijd naar wens oplossen!

Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. De schademelding dient binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons gemeld te zijn per mail.

What are you looking for in Furnob?
Please type the word you want to search and press "enter"
Shopping Cart
Geen producten in je winkelwagen.